Benimaclet no ha de pretendre ser diferent del que és, perquè Benimaclet ja és. Benimaclet és.

 

Benimaclet és les seues gents, la seua forma d'organitzar-se i els projectes que han aconseguit dur a terme. Benimaclet és tracta únicament d'afavorir i promoure que continue sent, de dissenyar les ferramentes i metodologies possibles per a que continue creixent i decidint cada vegada més com vol ser. Benimaclet és troba en la identitat del barri, en el seu capital social i intel·lectual, un motor que li permet seguir autodefinint-se.

La nostra no és una proposta construïda concreta, sinó un canvi en els processos de transformació urbana. Creiem en la intel·ligència col·lectiva i en el poder de la comunitat, per la qual cosa proposem una nova metodologia que, recolzada en una infraestructura, done el suport i les ferramentes necessàries al barri per a promoure els processos. Perquè creiem que, només així, permetrem i impulsarem que Benimaclet continue sent.

Idees

 

Les idees són el motor de Benimaclet és, qualsevol agent interessat en transformar la ciutat pot proposar-les. Quina és la teua?

Infraestructura

 

Infraestructura de visibilitat, infraestructura tècnica, infraestructura de finançament i infraestructura de reconoixement. Coneix-les.

Metodologia

 

Guiat per la plataforma s'aplica en 8 fases durant les quals es va completant qualsevol proposta. Coneix-les.